Back to All Events

Motståndskraft till svartvitt tunnelseende - går det att stärka?

  • Almedalsveckan Hamnplan Visby, Gotlands län, 621 57 Sweden (map)

Hur kan vi främja mental hälsa och bygga en motståndskraft till svartvitt tänkande utifrån ett folkhälsofrämjande perspektiv? Fryshuset presenterar Integrative Complexity Thinking- ett evidensbaserat utbildningsprogram/intervention. Interventionen är framtaget av forskare vid University of Cambridge, och IDEDI leder arbetet med att anpassa det till en svensk kontext i samarbete med IC Thinking (Cambridge) Ltd., Umeå universitet, Uppsala universitet och University of Cambridge.

Klicka här för mer information om seminariet.

Datum och tid: 3 juli 2019 kl. 14:30 – 15.00.

Plats: Fryshusets tält i Ungdomsdalen på Hamnplan, Almedalsveckan i Visby, Gotland.

Earlier Event: July 2
Inkludering för alla, eller?
Later Event: July 4
Ungas lika medborgarskap