Trygghet genom inkludering – filmer från konferensen

Demokratin i Sverige fyller 100 år. Detta uppmärksammade Institutet för demokrati & dialog:s (IDEDI) med en nationell heldagskonferens på Fryshuset i Hammarby Sjöstad den 13 september 2019. En konferens om demokratifrämjande och förebyg­gande insatser för att motverka våldsbejakande extremism och att unga hamnar i utanförskap. Konferensen tog upp olika perspektiv på hur vi går från problem till lösning när det kommer till unga som vänder sig till destruktiva grupperingar.

TACK till alla er 180 deltagare och föreläsare som kom och möjliggjorde dagen! Arbetet med ”Trygghet genom inkludering” fortsätter tillsammans. Tack till Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor (MUCF) för ert stöd!

Vi har samlat konferensen i tre filmer för att även ni som inte hade möjlighet att komma ska ska kunna ta del av den, de ligger i kronologisk ordning nedan. De finns även samlade under Media - Filmer.